Pasienten i fokus

Tannlegene 1A
Tannlegene 1A

Tannlegene 1A tilbyr tilpasset tannpleie til hver enkel pasient. Alle i vårt team er dedikert til å gi deg den høyeste standard for kvalitet innen tannpleie. Våre tjenester er skreddersydd for å møte de spesifikke individuelle behovene.

Tannlegene 1A har toppmoderne tannhelseutstyr. I tillegg investerer vi mye i kurs og etterutdanning. Vi kan derfor tilby de nyeste fremskritt innen tannteknologi for å gi deg en enestående og omsorgfull behandling med et bredt spekter av generelle og kosmetiske tannhelsetjenester.

Kontinuitet i tannhygiene er viktig for alle. Tannlegene 1A tilbyr derfor alle våre pasienter fast innkalling. Innkallingsintervallet vurderes individuelt etter behov og ønsker.

Din komfort betyr mye for Tannlegene 1A. Vi utfører derfor våre tjenester i et avslappende og beroligende miljø.

Hvis du opplever angst når du besøker tannlegen, kan vi hjelpe deg slik at du vil motta tannpleie i en total avslappende tilstand. Vi krever at personalet er vennlig mot pasientene. Vi streber etter å tilfredsstille dine forespørsler. Vi fastsetter de moderate prisene.

Vi vet at erfaringen fra våre ansatte og konsulenter som samarbeider med oss er med på å gjøre vår klinikk spesiell med fokus på høy kvalitet og effektiv behandling.

Tannlegene 1A streber etter maksimal nøyaktighet ved undersøkelse og behandling, uten å ignorere noen av symptomene og egenskapene til kroppen din, noe som kan føre til at resultatene av behandlingen av tannsykdommer blir påvirket negativt.